Caféet

Närproducerat för allas smaker


​​​​​​​På övervåningen hittar du vår servering. Där är Josefin Falk vår kock och den som sätter samman våra menyer.
​​​​​​​Vi tänker närproducerat i alla led. Vi lagar maten från grunden. Och vi serverar mat efter säsong och efter det lokala utbudet.
Förutom våra ostar som produceras på våningen under, har vi samlat våra favoritprodukter från andra gårdar i Dalarna.

Just nu har vi lunchservering torsdag - söndag från kl 11.00.
Från och med den 16e juni har vi öppet sju dagar i veckan.


Frågor eller bokning av bord
073-717 28 00
​​​​​​​

​​​​Välkommen att besöka oss på Murboannas!



Favoriter från menyn

Ost- och charktallrik

Våra ostar, marmelad, fröknäcke, bröd, skinka från Rältagården​​ ​​​​​och ​​​​​​​struts från Sahlins Struts.

​​​​​​​

Hjultallrik

4 sorters ost (Hemost, Annas röda, Koppslahyttans Underbara, Frostbos Fina) Farfarskorv och rökt skinka från Rältagården, Renkorv från Renbiten, vår egen Marmelad, Skedvibröd