Evenemang på Murboannas

26 MAJ
​​​​​​​

Mors dag-konsert med Borlänge kammarkör hos Murboannas


Paket 1

Mat, konstert och fika
Ostpaj med siljanslax och skinka från Rälta, sallad, smör, bröd och ost står uppdukat som buffé från k.l 17:00. Bordsvatten ingår. Ni äter innan själva konserten som börjar kl. 18:00. Efter konserten finns det ostkaka med sylt och grädde, mjuk kaka, kaffe/te och saft.
Pris: 275kr/pers

Paket 2

Konsert och fika
Ni kommer till kl. 18 och avnjuter konserten samt fikar efteråt, samma som ovan.
Pris: 175kr/pers

ENDAST FÖRBOKNING. För mer info och bokning kontakta Mats på mats@murboannas.se eller 070-680 57 03. Betalning sker på plats.

Ladda ner konsertaffisch

Smaka på Dalarna

Följ med på en unik kulinarisk resa till tre guldkorn i Dalarna! Resan börjar hos Sahlins Struts. Lyssna till deras berättelse, få
en guidad tur och njut av förmiddagskaffe. Resan fortsätter vidare till oss på Murboannas för lunch och ostprovning. Där får ni även höra historien om hur allt startade. Resan avslutas på Kulinariet. Här får ni höra deras historia, gå en guidad visning av bageriet och avsluta dagen med eftermiddagskaffe. På samtliga ställen finns möjlighet att köpa med sig lokala produkter och delikatesser.

Kontakta Jonas på tel. 070-515 25 85 eller maila till info@smakapadalarna.se för mer information eller bokning. Minst antal: 20st/grupp. Samtliga tre ställen är handikappanpassade och bussvänliga. 

Pris: 495kr/person

Alltid på Murboannas

Murboannas lokala smörgåsbord

Vi serverar endast lokalproducerade produkter och givetvis är allt hemlagat. Bland annat dukar vi upp lax från Siljans lax, skinka från Rältagården, struts från Sahlins, varm paj, sallader, bröd och smör. Dessutom har vi ett ostbord med tillbehör där alla våra ostar kan avnjutas. Kaffe och kaka ingår.

Torsdagar och fredagar: kl. 11–15, pris: 179 kr
Lördagar och söndagar: kl. 12–15, p​​​​​​ris: 229 kr

Boka gärna bord i förväg. 

Älskvärda mackor

​​​​​​​Självklart låter vi våra ostar stå i centrum, men vi ger även mycket plats åt ingredienser från andra gårdar i Dalarna. Resultet blir några välkomponerade smörgåsar med lokala smaker. Till alla våra smörgåsar använder vi surdegbröd från Brödleva. 

Våra smörgåsar:
  • Ryssbröd med rökt strutskött från Sahlins struts, vår egen Frostbos Fina och hjortronsylt.
  • Frukt- och nötbröd med våra egna ostar Annas Röda, Koppslahyttans Underbara och Baggbo blå. 
  • Skävekubb med rökt skinka från Rältagården, senap från Lissellas Senap och vår egen Koppslahyttans Underbara.