Evenemang på Murboannas

Murboannas Kalendarium 2022

Hej! Det händer massor hos oss på Murboannas under vintern och våren. Här intill hittar du vårt kalendarium. Det uppdateras då och då med nya roligheter så välkommen tillbaka för att se vad som händer just nu. 
​​​​​​​

Murboannas Eftermiddags-the


Välkommen att boka ett bord på vårt populära Afternoon Tea a la Murboannas. Ostar, scones och andra godsaker serveras på en bricka vid ert bord. Det finns även en meny med våra tesorter och skulle du hellre önska en kopp kaffe ordnar vi givetvis det. 

Givetvis följer vi rådande restriktioner vilket bland annat innebär att det som mest får vara åtta personer vid samma bord. 

Vårens datum är 6/2, 6/3 och 3/4 kl 15-17. Du bokar genom att mejla till info@murboannas.se eller ringa 073-717 28 00
Det vi behöver veta är;
Namn på den som bokar
Antal personer
Eventuella allergier
Telefonnummer och mejladress. 

Smaka på Dalarna

Följ med på en unik kulinarisk resa till tre guldkorn i Dalarna! Resan börjar hos Sahlins Struts. Lyssna till deras berättelse, få
en guidad tur och njut av förmiddagskaffe. Resan fortsätter vidare till oss på Murboannas för lunch och ostprovning. Där får ni även höra historien om hur allt startade. Resan avslutas på Kulinariet. Här får ni höra deras historia, gå en guidad visning av bageriet och avsluta dagen med eftermiddagskaffe. På samtliga ställen finns möjlighet att köpa med sig lokala produkter och delikatesser.

Kontakta Jonas på tel. 070-515 25 85 eller maila till info@smakapadalarna.se för mer information eller bokning. Minst antal: 20st/grupp. Samtliga tre ställen är handikappanpassade och bussvänliga.