Evenemang på Murboannas

Välkommen att njuta av ett klassiskt Julbord här på Murboannas. Den goda maten lagar vi här på lokalproducerade råvaror så långt som det bara går. Julbordet kostar 575kr/person.

Följande datum kommer vi att servera julbord. Till företag och större sälskap på minst 20 personer så finns onsdagar även tillgängliga. 

Torsdag den 25e november kl 18
Lördag den 27de november kl 14  och 18
Söndag den 28de november kl 14

Torsdag den 2a december kl 18
Lördag den 4de december kl 14 och 18
Söndag den 5e december kl 14

Torsdag den 9de december kl 18
Lördag den 11e december kl 14 och 18
Söndag den 12e december kl 14

Torsdag den 16de december kl 18
Lördag den 18de december kl 14 och 18
Söndag den 19de december kl 14

Du bokar antal personer och vilket datum du vill komma genom att mejla ​​​​​​​info@murboannas.se eller ringa 073-7172800

Smaka på Dalarna

Följ med på en unik kulinarisk resa till tre guldkorn i Dalarna! Resan börjar hos Sahlins Struts. Lyssna till deras berättelse, få
en guidad tur och njut av förmiddagskaffe. Resan fortsätter vidare till oss på Murboannas för lunch och ostprovning. Där får ni även höra historien om hur allt startade. Resan avslutas på Kulinariet. Här får ni höra deras historia, gå en guidad visning av bageriet och avsluta dagen med eftermiddagskaffe. På samtliga ställen finns möjlighet att köpa med sig lokala produkter och delikatesser.

Kontakta Jonas på tel. 070-515 25 85 eller maila till info@smakapadalarna.se för mer information eller bokning. Minst antal: 20st/grupp. Samtliga tre ställen är handikappanpassade och bussvänliga.

Alltid på Murboannas

Älskvärda mackor

​​​​​​​Självklart låter vi våra ostar stå i centrum, men vi ger även mycket plats åt ingredienser från andra gårdar i Dalarna. Resultet blir några välkomponerade smörgåsar med lokala smaker. 

Våra smörgåsar:
  • Rökt strutskött från Sahlins Struts, vår egen Frostbos Fina och hjortronsylt.
  • Våra egna ostar Annas Röda, Koppslahyttans Underbara och Baggbo Blå. 
  • Rökt skinka från Rältagården, senap från Lissellas Senap och vår egen Koppslahyttans Underbara.
  • Laxsmörgås med ungsmarinerad lax från Siljans lax, ägg från Catarinas sprätthönseri och vår egen ost, Annas Röda.