Evenemang på Murboannas

Julinspirerat smörgåsbord

​​​​​​​
Från och med torsdag den 28/11 och framåt i december serverar vi julinspirerat smörgåsbord som alternativ till lunch torsdagar och fredagar och på helgerna dukar vi upp det stora julbordet. Det vi serverar är som vanligt lokalt och hemlagat från grunden. Pris vardagar 179kr/pers

Välkommen att hör av dig för mer info och bokning!

​​​​​​​Ring Malin: 073-7172800 eller maila: malin@murboannas.se

Murboannas Julbord 2019​​​​​​​


Vi dukar upp ett härligt julbord som vi har fyllt med rätter tillagat från grunden av de bästa råvarorna som Dalarna kan erbjuda!

Torsdag 12/12 kväll - FÅTAL PLATSER KVAR
Lördag 14/12 dagtid - FULLBOKAT
Lördag 14/12 kväll med trubadur - FULLBOKAD
Söndag 15/12 dagtid FÅTAL PLATSER KVAR
Torsdag 19/12 kväll - FÅTAL PLATSER KVAR

Dagtid: kl 12:00 - 15:00. Kvällstid: kl 18:00 - 22:00.

Pris: Dagtid och vardagkvällar 495kr/pers. Kvällar med trubadur 545kr/pers. Barn 25kr/år upp till 12 år. Det finns även möjlighet att boka andra kvällar för större sällskap på minst 30 pers.

​​​​​​​Vi har fullständiga rättigheter

För mer info och bokning, ring Malin: 073-7172800 eller maila: malin@murboannas.se

Smaka på Dalarna

Följ med på en unik kulinarisk resa till tre guldkorn i Dalarna! Resan börjar hos Sahlins Struts. Lyssna till deras berättelse, få
en guidad tur och njut av förmiddagskaffe. Resan fortsätter vidare till oss på Murboannas för lunch och ostprovning. Där får ni även höra historien om hur allt startade. Resan avslutas på Kulinariet. Här får ni höra deras historia, gå en guidad visning av bageriet och avsluta dagen med eftermiddagskaffe. På samtliga ställen finns möjlighet att köpa med sig lokala produkter och delikatesser.

Kontakta Jonas på tel. 070-515 25 85 eller maila till info@smakapadalarna.se för mer information eller bokning. Minst antal: 20st/grupp. Samtliga tre ställen är handikappanpassade och bussvänliga. 

Pris: 495kr/person

Alltid på Murboannas

Älskvärda mackor

​​​​​​​Självklart låter vi våra ostar stå i centrum, men vi ger även mycket plats åt ingredienser från andra gårdar i Dalarna. Resultet blir några välkomponerade smörgåsar med lokala smaker. Till alla våra smörgåsar använder vi surdegbröd från Brödleva. 

Våra smörgåsar:
  • Mörkt rågbröd med rökt strutskött från Sahlins Struts, vår egen Frostbos Fina och hjortronsylt.
  • Fruktbröd med våra egna ostar Annas Röda, Koppslahyttans Underbara och Baggbo Blå. 
  • Solråg med rökt skinka från Rältagården, senap från Lissellas Senap och vår egen Koppslahyttans Underbara.