Murboannas söker 
MEDARBETARE


Murboannas Hantverksmejeri, Restaurang, Café och Butik, ligger i Murbo, ca 10 min från  Borlänge centrum. Under sommaren har vi öppet sju dagar i veckan, vi har många evenemang och aktiviteter och mängder med härliga gäster från både när och fjärran. Nu söker vi flera nya medarbetare som vill vara en del av vårt trevliga gäng framförallt under sommaren och vid våra evenemang.

Arbetsuppgifterna
Du kommer att jobba med allt från servering till att göra smörgåsar och sallader, ta hand om kassan och hjälpa till i köket. Har du erfarenheter av bakning så kommer du också att hjälpa till att fylla vår cafémonter. Vid behov kan du också komma att jobba i vår butik. Vi är ett litet gäng där alla måste vara beredda att hoppa in där behovet är som störst.

Arbetstider
Arbetstiderna är oregelbundna men sker enligt schema. Under sommaren planerar vi för sju dagar i veckan. Övriga tider på året behöver vi personal framförallt vid våra evenemang som kan handla om allt från musikkvällar och ostbufféer till företagsevenemang och marknader.

Vem är du?
Du är en person med stor servicekänsla och vilja att skapa en god atmosfär. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Det är meriterande om du är över 20 år eftersom det innebär att du kan bistå när vi har alkoholservering. Har du utbildning inom det området så är det också ett plus.
Det är också meriterande om du har utbildning inom bageri/konditori eller stor erfarenhet av bakning eftersom vi också där har behov av avlastning.

Men allra viktigast är att du är serviceinriktad, glad, trevlig och att du inte är rädd för att hugga i. Vi har flera lediga tjänster så vill du vara en del av gänget här så skicka gärna in din ansökan.

Välkommen med din ansökan till
erika@murboannas.se