Yoga workshop

Hälsosam balans, med Andrea Nilsson från Soulroom
söndag 19 maj kl 15:30 - 19:00


Välkommen på en underbar Yoga eftermiddag och kväll. Yoga workshopen startar med stärkande övningar för att få upp din energi och känsla av kraft 
inombords och i kroppen, för att sen gå över till meditation för att stilla sinnet och kroppen. Du kommer guidas in i meditationen och hitta mer och mer stillhet. Från mellanrummet i stillheten går vi sen vidare till en lugn meditativ återhämtande yoga. Hela kvällen avslutas med gott fika.


Workshopen är uppbygg kring växlingarna mellan Yin och Yang, att växla mellan aktivitet och vila. Yogan är utformad så att alla kan utföra den, nybörjare som van yoga utövare och det finns variationer till positioner som kan vara för utmanande. 

Praktisk information: Du tar med din egen yogamatta och en filt. Gärna tre kuddar om du har möjlighet till det. Träningskläder och en extra varm tröja rekommenderas.

Andrea Nilsson är utbildad i yinyoga, restorative yoga, meditation, mindfulness och kroppsterapi. Samt akademiska utbildningar som Beteendevetare och socionom. Hon har jobbat med människor i över tjugo år och du kan känna dig trygg med att komma precis som du är.

Boka:
  direkt hos Andrea via länken här:
https://soulroom.se/boka-tid ​​​​​​​

Du kan självklart också boka genom att höra av dig till oss på info@murboannas.se